Tuesday, 26 April 2011

KAIN FELT (set of 18 ) RM 22.50 only!




50 comments:

  1. Salam sis,

    Size kain felt ni = 22x 25 cm , lebih kurang size a4

    If ada apa2 nak tahu lagi let me know ye =)

    tq

    ReplyDelete
  2. wah. macam interested.
    nak tahu, sesuai tak nak buat hp strap guna kain ni? thanx =)

    ReplyDelete
  3. Salam sis, Buat pkai kain felt utk wat hp strap mmg boleh~ tp x durable.. cz kain felt ni mcm kain benang yg dicompress.. usually org buat puch utk hp, or namecard holder , brooch etc =)

    ReplyDelete
  4. saya nk yang ini!!!! nk2... serious nk.... sis orng kuantan ke??? i mean this 013-9.kalu orng kuantan kita jumpa pun boleh. hehe.. reply me... sy betul2 nk yang ini... skali ngan posting berape harga ni.???

    ReplyDelete
  5. dl duk kuantan.. skrg i @kl =)total ikut jenis pos.. if pos biasa total; rm 23.50 if pos ekspres total +rm4.50 =rm27.. if sis nak, boleh email saya nama, ic, hp no n alamat =) tq

    ReplyDelete
  6. ade stock lg tak ? sye na order yg nie :)

    ReplyDelete
  7. Salam sis,

    Selamat hr raya.. ada =)mail/text me name, ic, hp no & alamat ke? tq =)

    ReplyDelete
  8. Salam,

    Sis, ada lagi..

    If sis nak let me know ye . pos +rm1 sahaja =)

    After bank in beri details kat am email n i akan pos. tq =)

    ReplyDelete
  9. saya nak..
    nnt sy da bank in saya give the details..

    ReplyDelete
  10. felt ni yang keras ke lembut? saya nak beli bulk...dalam 70-80pcs felt yang keras

    ReplyDelete
  11. Salam sis, ni felt keras =) tp saya suggest beli satu set dl.. tgk puas hati ke x.. risau jugak krg xsuke pulak =) tq..

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam sis , can i know , is this still availble or not , sgt sgt berminat .
      berapa ye dengan postage sekali . if still ade can u text me ? 0178828571
      and if ada , hantarkan sekali nom akaun maybank , boleyh transfer terus . hee
      TQ :)

      Delete
  12. Replies
    1. Salam sis..ade lg set felt ni..if sis berminat, text or email me k?thx :-)

      Delete
  13. ada lagi tak?nak2!!!tgh gila wat felt craft ni..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dear sis fazrina, ada lg if sis nak =) +rm1.50 utk pos

      Delete
  14. haii , saya mau order ne kain felt . tapi saya di sabah . masih ada stok ka ? saya betul2 memerlukan kain ne . please reply ..

    ReplyDelete
  15. Hi... Still available..+1.50 for postage. Email me ur name n address after d bnk transfer.tq :-)

    ReplyDelete
  16. maybank or cimb or bank islam.. ( no account ada di di tab(/page) ORDER =)

    ReplyDelete
  17. assalamualaikum. kain felt 18 pcs ada lagi tak?.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Shaarinur~

      Ada lagi if sis nak =)

      Delete
    2. i nak kain felt 18 pcs...

      Delete
  18. Sis boleh book dl.. Nnti wen da transfer /bank in email or msg saya nama n alamat ye.tq

    ReplyDelete
  19. Salam, felt yg keras ade tak?
    email sy mfaizal6905@gmail.com

    ReplyDelete
  20. salm..sis saya nk 1 set 18pcs and 1 set 12pcs..
    brpa ya costing semua?

    ReplyDelete
  21. Wslm~ total inclusive pos piasa utk 18 pcs + 12 pcs = rm 39.50 =) if sis berminat boleh book utk 2 hr cz limited stock skrg =) TQ

    have a nice day

    ReplyDelete
  22. salam sis,

    tq..sy terima pos arini... x sabar nak try..hehe..

    ReplyDelete
  23. Replies
    1. termasuk pos rm24.. Lepas bank in boleh msg/email nama n alamat =)

      Delete
  24. Assalam, kak yg ni ade lg x? berape harga sekali ngan postage? pm sy kt email: ain_nurulz@yahoo.com. tq ek kak.

    ReplyDelete
  25. salam sis, skrg ni stok kain ni ada lg x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm.. Masih ada stock lg.. :-) promosi year end sale.. If order dis set, ada free gift included.tq.termasuk pos rm24

      Delete
  26. Replies
    1. Salam..

      Sorry reply lambat~ available =)) TQ

      Delete
  27. salam..saya nak order yg nie..bole x PM saya at dayfeda@gmail.com harga termasuk ekspres post n mcm mana nak bayar..thanks..

    ReplyDelete
  28. nk order...............boleh pm sy x....oya.atia@gmail.com...thnks.

    ReplyDelete
  29. nak order, blh pm saya kat julienekson8486@gmail.com. tq

    ReplyDelete
  30. nak order sis.. bleh pm sy haz242_dayah@yahoo.com.. nok sgt2.. (n_n)...

    ReplyDelete
  31. Salam saye nak oder pm saye kat aliah.arashid@gmail.com

    ReplyDelete
  32. Salam. Ada lg x? Pm nurulhusna2205@yahoo.com. pliss...

    ReplyDelete