Thursday, 17 May 2012

kain felt ada di jual disini =)

18 PCS @ RM22.50 
+RM1.50 (POSTAGE) = RM24

 12 PCS @ RM15.00
+RM1.50 (POSTAGE) = RM16.50




6 PCS @ RM7.50 
+RM1.50 (POSTAGE) = RM9.00

93 comments:

  1. Slm :-) sis nk set yg mane ye... Sis boleh book dl which set yg sis nk n nnti ble da bnk in @transfer beri nama n alamat di email or hp i.. Tq hv a nice day :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. slm.. kenapa order saya xsampai lagi yea ?

      TQ.

      Delete
  2. ada beberapa set lagi .. boleh book if sis nk.

    SIZE: 26cm x 21 cm +-A4 SIZE

    ReplyDelete
  3. sis..cmne nk order???sye berminat la..nie email sye... nurizzatika@gmail.com...

    ReplyDelete
  4. nak order boleh x??masih ada lg ke

    ReplyDelete
    Replies
    1. masih ada lagi if sis berminat~ set yg mana ye?

      Delete
  5. ada stok lgi tk?.. saya berminat n saya nak oder banyak..

    ReplyDelete
  6. Nak berape set ye? Boleh email or msg saye for fast reply.. Tq :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya nak yang 18 PCS. sebelum saya beli banyak2 saya nak try beli 5 dulu. tapi sebelum tu nak tanye boleh ke beli 4 PCS warna blck, white, red and chocolate?..

      Delete
  7. Boleh.. If 4pc rm 5 total termasuk pos rm 6.50

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau saya bayar RM 100 dapat berapa?..

      Delete
  8. 80 pcs n free postage (rm 7 ). Ada18 colours as in d blog :-) tq

    ReplyDelete
  9. 80 pcs tu 4 warna kn?.. warna blck, white, red and chocolate. free postage (rm7). so berape saya kene bayar?..

    ReplyDelete
  10. 80 pcs utk 4 warna/ campur 18 colours pon boleh =) total rm 100

    ReplyDelete
  11. salam...
    sis ada lg x stock?

    ReplyDelete
  12. Salam saya nak tanye..saiz utk satu kain felt ni bape ye..

    ReplyDelete
  13. salam..sy nk oder..blh sms sy nnti saya call 0133009213

    ReplyDelete
  14. salam. ada lg x kain felt ni...nak order.

    ReplyDelete
  15. Salam sis~ masih ada lagi jika berminat TQ

    ReplyDelete
  16. Replies
    1. Simple:
      1-pilih set mana
      2-Add rm1.50 utk postage
      3-Bank in/transfer to acc
      4- Email nama alamat & bank mana bank in td..

      TQ

      Delete
  17. blh bli lg x? sy nk yg set yg ade 12 tu...

    ReplyDelete
  18. Salam, masih ada lagi if sis berminat =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. pada tab order/ order form ade no bank acc (bank in or cash deposit)..maybank/cimb/bimb - selepas bank in boleh email/msg bg details (nama n alamat n maklumat bank in)

      TQ ye~

      ps- isi order form pon ok =)

      Delete
    2. sy dh isi form 2 tp blm bnk in lg.. jp lg bru nk bank in... blh tak?

      Delete
    3. Boleh~ i da reply dekat email.. check n confirmkan order tu.. if betul semua boleh prceed tu payment ye~ TQ

      Delete
  19. hai sis...nk tnye boleh order lagi x..sy nk try yang 12 psc.. still ade x??..kalo ade boleh reply a.s.a.p..
    ni email sy
    ninadelailalilizam@yahoo.com
    tq...

    ReplyDelete
  20. @ayahanuna, felt available.. Tq:-)

    ReplyDelete
  21. Hi...masih ada lagi ke...?then cm ne nk order...?
    Email please... Farynashizuru@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. tried to email u~ tp x successful. TQ

      Delete
  22. slm sis,sy de sms sis td...nk beli yg set of 18 2....pls reply...nk dinner 1 feb ni.. ;(

    ReplyDelete
  23. salam..bole bg no fon..sy b'minat yg 6pcs tu..cne nk order ye?

    ReplyDelete
  24. email kn no fon n cre nk order kt nienashamri@gmail.com

    ReplyDelete
  25. emailkan care nak order sis,saye berminat dgan set 18pcs...jalutborneo79@yahoo.com

    ReplyDelete
  26. sis yang 18pc ada lagi x?saiz A4 ke?

    ReplyDelete
  27. plez email dgn kadar segera. tq
    hernameiseiyra@gmail.com

    ReplyDelete
  28. ad lg x jual kain felt ni,,,tp dalam meter,,,mcm 15 meter ke,,,lau ad email sy bole???

    ReplyDelete
  29. masih ada lagi ke yg 18pc? klau ada email saya ye..azim_didier@yahoo.com

    ReplyDelete
  30. sis, felt niy ade jual smeter x ...?? law ade, brape eyh ...??

    ReplyDelete
  31. if meter kene tgk stock@ order~ TQ

    ReplyDelete
  32. kalo order utk 5 colour je berapa erk ??

    ReplyDelete
  33. Sis , kalau nak yg 18 pcs , mmg colour tu ye ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup.. colour yg dlm blog tu.. TQ

      Delete
  34. salam..mcamna nakoder? saya nak yg 18 pcs..

    ReplyDelete
  35. ni email saya.pu3ku_hana@yahoo.com
    nak bank in d acc mana?

    ReplyDelete
  36. salam..saya nak order 18pcs..email saya yuida_115@yahoo.com.my

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam sis.. xperasan~ yes, available

      Delete
  37. salam admin.. ^^
    nk tnya f0r set yg 6 pcs tu bley ch0ose c0lour ker??

    ReplyDelete
  38. salam .. sis , sy nak order felt 18 pcs tu still ada lg tak? email sy di ainun_munirah@ymail.com boleh? bgtau cmna nak dapatkan felt dr sis n cara pembayaran .

    ReplyDelete
  39. Assalamualaikum . .kak mc ada tak stok felt? Sy nak try yg 4pcs dlu tu. .kalo postage ke sabah sama sja kh byaran postagenya? Email me at fatinsyaherah@yahoo.com tqvm

    ReplyDelete
  40. Assalamualaikum . .kak mc ada tak stok felt? Sy nak try yg 4pcs dlu tu. .kalo postage ke sabah sama sja kh byaran postagenya? Email me at fatinsyaherah@yahoo.com tqvm

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam~ minimum 5pc rm 5.00 pos ke sabah & sarawak +rm7 -pos laju) saya cuba elakkan pos biasa) tkr x sampai.TQ

      Delete
  41. ada lg x,yg 18 pcs....saya nak beli

    ReplyDelete
  42. wslm~available =) boleh isi order form/msg saya. TQ

    ReplyDelete
  43. Ada lg x yg 18pcs? Mcm mna nk order

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm~ ada order form boleh fill up/ msg saya.TQ

      Delete
  44. sy nak oder y 18 pcs tue..nak 2 set..cmne na fill up form ye...?

    ReplyDelete
  45. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  46. rase nye bile boleh dapat . boleh tak order dulu lepastu baru bank in?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ikut jenis pos. i dah pos dah. TQ

      Delete
  47. Cmna nak odr?sy nk yg 18pcs..ni email sy...tpdamai@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  48. Assalamualaikum...leh order lg x...I nk yg 18pcs 2...cm ner nk oder...nie email I aisy_imah@yahoo.com...hmm klu pkai cimb cliks bleh x?

    ReplyDelete
  49. Masih ada x..
    Skewaskema556@gmail.com
    Na set 18 warna

    ReplyDelete
  50. Masih ada x..
    Tolong email sye. Na,set 18 kaler..
    Skewaskema556@gmail.com

    ReplyDelete
  51. sorry~ msg x masuk inbox~ available bole msg/whatsapp

    ReplyDelete
  52. available bole msg/whatsapp

    ReplyDelete
  53. Salam...skrg ney bleh order lagi x...?leh x bg no fon

    ReplyDelete
  54. mcm mna nk order ye..bole wsapp sy x..0129267822..minat sgt ni..

    ReplyDelete
  55. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  56. Asslam sis sy nk order mcm mna ?
    Available lg x ?

    ReplyDelete
  57. Assalam.. saya nak order sis.. ada no gon? Nak yg set 18 tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. No fon... ni email saya tinie0606@yahoo.com

      Delete
  58. Assalam.. saya nak order sis.. ada no gon? Nak yg set 18 tu

    ReplyDelete
  59. Salam.sis.ada lagi ke stok kain felt utk tahun 2017?

    ReplyDelete